ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ
A+ A A-

20-03-2017 Διοργάνωση Επιμορφωτικής Διημερίδας Ειδικής Αγωγής

O Σχολικός Σύμβουλος 6^ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Περιφέρειας Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας και το ΚΕΔΔΥ Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τα ΚΕΔΔΥ Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας, συνδιοργανώνουν Επιμορφωτική Διημερίδα με τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι εργάζονται, χωρίς την απαιτούμενη κατάρτιση ή εξειδίκευση, σε θέσεις Ειδικής Αγωγής σε Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας.

Η Επιμορφωτική Διημερίδα διοργανώνεται στα Ιωάννινα, στις 22 και 23 Μαρτίου 2017 (ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη), και ώρες από 08:30΄ π.μ.

έως 13:30΄ μ.μ.  στο ΚΕΔΔΥ Ιωαννίνων με θέμα:  «Προγράμματα Εκπαίδευσης των μαθητών/τριών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», με εισηγήσεις και θεματικές ενότητες σύμφωνα με το επισυναπτόμενο δισέλιδο Πρόγραμμα.

Στην επιμόρφωση συμμετέχουν υποχρεωτικά οι εκπαιδευτικοί, που εργάζονται χωρίς την απαιτούμενη κατάρτιση ή εξειδίκευση, (άρθρο 48. παρ. 3 του Νόμου 4415/2016), σε θέσεις Ειδικής Αγωγής στις Σχολικές Μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας.


ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ