Σχολικοί Σύμβουλοι Δ.Ε.

07-12-2017 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο «Τα Χριστούγεννα της καρδιάς μας»

Την Παρασκευή,  15  Δεκεμβρίου 2017, διοργανώνεται Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο «Τα Χριστούγεννα της καρδιάς μας/Noël du cœur», στην αίθουσα «Πολιτιστικός Πολυχώρος Δημ. Χατζής» στις 9.30 π.μ. Η εκδήλωση διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Σχολικής Συμβούλου και των εκπ/κών Γαλλικής Γλώσσας με την συμμετοχή Δημοτικών, Γ/σίων και Λυκείων του Ν. Ιωαννίνων υπό την αιγίδα της Περ/κής  Δ/νσης  Α/θμιας  και  Β/θμιας  εκπ/σης Ηπείρου.

Έχει χαρακτήρα τόσο εορταστικό όσο και ανθρωπιστικό. Για το σκοπό αυτό, προτείνεται η συγκέντρωση στα σχολεία «δώρων αγάπης», τα οποία θα προσφερθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη, μέσα από τις παρακάτω ενέργειες:

  1. «Ό,τι περισσεύει …. χρησιμεύει» (βιβλία, ρούχα, παιχνίδια)
  2. «Τροφή για όλους» (τρόφιμα μακράς διάρκειας).

 

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης

Αφίσα Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης

04-12-2017 4ο Συνέδριο ΠΕΣΣ στα Ιωάννινα

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα το 4ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων, ΠΕΣΣ, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εκ μέρους της τοπικής οργανωτικής επιτροπής σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στις εργασίες του συνεδρίου. Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΠΕΣΣ, pess.gr

Ιωάννα Μπέλλου
Σχ. Σύμβουλος Πληροφορικής

04-12-2017 Εργαστηριακό σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής

Σας προσκαλούμε στο επιμορφωτικό σεμινάριο, με εισηγητή τον Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Αττικής Αναστάσιο Λαδιά, με θέμα: «Ανάπτυξη δημιουργικής σκέψης και καινοτομίας σε μικρόκοσμους στο οπτικό προγραμματιστικό περιβάλλον του Scratch-2», την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 – 20:00 στην αίθουσα σεμιναρίων του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (2ος όροφος).

Ιωάννα Μπέλλου
Σχ. Σύμβουλος Πληροφορικής