05-02-2018 Διοργάνωση Επιμορφωτικής Ημερίδας με τους/τις σχολικούς νοσηλευτές/τριες

Σας γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί Επιμορφωτική Ημερίδα όλων των σχολικών νοσηλευτών/ντριών που υπηρετούν στα γενικά σχολεία Π.Ε. και Δ.Ε. Ιωαννίνων, στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ιωαννίνων και στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο –Λύκειο Ιωαννίνων.

Η Επιμορφωτική Ημερίδα διοργανώνεται την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018, και ώρες από 12:00΄ π.μ. έως 14:00΄ μ.μ. στην Αίθουσα του Διαβητολογικού Κέντρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με θέμα: «Διατροφικές, νοσηλευτικές και υποστηρικτικές παρεμβάσεις από τους νοσηλευτές που εργάζονται στα γενικά σχολεία Π.Ε. και Δ.Ε. Ιωαννίνων, στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ιωαννίνων και στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο –Λύκειο Ιωαννίνων».

Η επιμορφωτική Ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Σχολικό Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής &  Εκπαίδευσης Περιφέρειας Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας, σε συνεργασία με τον κ. Τίγκα Στυλιανό, Διευθυντή του Τμήματος Ενδοκρινολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και την Πανελλήνια Ένωση Νεανικού Διαβήτη-Π.Ε.Ν.Δ.Ι.

Στην Επιμορφωτική Ημερίδα συμμετέχουν υποχρεωτικά οι σχολικοί νοσηλευτές που υπηρετούν στα γενικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Ιωαννίνων, στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ιωαννίνων και στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο–Λύκειο Ιωαννίνων.