ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Πρόσκληση Erasmus+ 2024 στους Τομείς Σχολικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης

IKY              PDE HPEIROY        ERASMUS

 

  Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) Ηπείρου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) διοργάνωσε με επιτυχία, στα Ιωάννινα, στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας, την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Πρόσκληση Erasmus+ 2024 στους Τομείς Σχολικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης”.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου κ. Μπέση Μαρίνα και η Προϊσταμένη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΙΚΥ κ. Σωτηροπούλου Βάνα.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας αναπτύχθηκαν εισηγήσεις στόχος των οποίων ήταν η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας Ηπείρου σχετικά με τις προϋποθέσεις, τις δυνατότητες και τη διαδικασία εμπλοκής εκπαιδευτικών οργανισμών και σχολείων στο πρόγραμμα Erasmus+.

Την ημερίδα παρακολούθησαν Διευθυντές Εκπαίδευσης, Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Εκπαιδευτικοί από τους τέσσερις νομούς της Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ηπείρου.

Οι παρουσιάσεις και η μαγνητοσκόπηση της ημερίδας είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της ΠΔΕ Ηπείρου: https://srv-ipeir.pde.sch.gr/index.php/erasmus2022/imerida-enimerosis-prosklisi-erasmus-2024-tomeis-sxolikis-kai-epaggelmatikis-ekpaidefsis-katartisis