28-05-2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2024

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές

Εν όψει της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων θέλω να σας ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία!

Ήρθε η στιγμή με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητές σας να διεκδικήσετε μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Γνωρίζω ότι βιώνετε άγχος και ανησυχία, αλλά σας προτρέπω να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να εστιάσετε στους στόχους σας. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και θα αποζημιωθείτε για το σκληρό έργο, την επιμονή και τη μελέτη που επιδείξατε καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Θυμηθείτε ότι είστε ικανοί και προετοιμασμένοι για την πρόκληση που σας περιμένει.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ολόκληρη η εκπαιδευτική κοινότητα βρίσκεται στο πλευρό σας και σας στηρίζει. Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα διασφαλίζοντας την ομαλή, απρόσκοπτη και αδιάβλητη διαδικασία των εξετάσεων.

Σ΄ αυτή τη διαδρομή έχετε πάντα δίπλα σας τις/τους εκπαιδευτικούς, την οικογένεια και τους φίλους σας, που μοιράζονται την αγωνία και τους κόπους σας. Πάντα θα στηρίζουν τις προσπάθειες και τις επιδιώξεις σας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είστε ήδη νικητές γιατί έχετε κάνει το καλύτερο που μπορούσατε. Οι γνώσεις, οι δεξιότητες και ο χαρακτήρας που αναπτύξατε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων  είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν για μια επιτυχή πορεία στο μέλλον. Πιστέψτε στον εαυτό σας και κυνηγήστε τα όνειρά σας με πείσμα και αισιοδοξία.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους στόχους σας!

 

Η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια

Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου

Μαρίνα Μπέση