ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ-ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΗΜΕΡΕΣ - ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ   ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ  09:00 π.μ. - 12:00 μ.μ.          ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

ΠΥΣΔΕ Ν.Θεσπρωτίας

Συγκροτούμε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε) Θεσπρωτίας ως εξής:

Ορίζουμε:

Α.

  1. Πρόεδρο του Συμβουλίου τον κ. Κοτσίνα Γεώργιο του Κωνσταντίνου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ04.01, Δ/ντή της Δ/νσης Δ.Ε. Θεσπρωτίας, με αναπληρωτή του τον κ. Ανδριώτη Νικόλαο του Κυριάκου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ 02, με οργανική θέση στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Ηγουμενίτσας, και Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ/νσης Δ.Ε. Θεσπρωτίας.
  2. Τακτικό μέλος και Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου τον κ. Νάκο Χρήστο του Χαραλάμπους, εκπ/κό κλάδου ΠΕ 03, με οργανική θέση και Διευθυντή στο 2ο ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας, με αναπληρωτή του τον κ. Αρβανίτη Ιωάννη του Ευαγγέλου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ 01, με οργανική θέση στο 1ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας και Διευθυντή στο 2ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας.
  3. Τακτικό μέλος του Συμβουλίου την κ. Δεβλέτογλου Μαριάνα του Νικολάου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ06, με οργανική θέση στο Εσπερινό ΓΕΛ Ηγουμενίτσας και Διευθύντρια στο Εσπερινό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας, με αναπληρώτριά της την κ. Ντακαλέτση Θεοδώρα του Φωτίου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ01, με οργανική θέση στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας.
  4. Τακτικό αιρετό μέλος του Συμβουλίου του κλάδου εκπ/κών της Δ.Ε. Θεσπρωτίας τον. κ. Τσάπες Πέτρο του Κωνσταντίνου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ78, με οργανική θάση στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, με αναπληρωτή του τον κ. Καραπάνο Ευάγγελο του Γεωργίου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ04.01, με οργανική θέση στο 1ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Φιλιατών.
  5. Τακτικό αιρετό μέλος του Συμβουλίου του κλάδου εκπ/κών της Δ.Ε. Θεσπρωτίας τον κ. Γεωργίου Ιωάννη του Χαρίση, εκπ/κό κλάδου ΠΕ03, με οργανική θέση στο Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας, με αναπληρωτή του τον κ. Αντωνάκη Θωμά του Σωκράτη, εκπ/κό κλάδου ΠΕ11, με οργανική θέση στο Ημερήσιο Γυμνάσιο Πέρδικας Θεσπρωτίας.

            Β. Γραμματέα του Συμβουλίου ορίζουμε τον κ. Γρηγορίου Σπυρίδωνα του Μιχαήλ, κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, Προϊσταμένου του Τμήματος Γ’ Προσωπικού της Δ/νσης Δ. Ε. Θεσπρωτίας, με αναπληρώτριά του την κ. Σακαρέλη Ελπινίκη του Θεοδώρου, κλάδου ΠΕ Διοικητικός – Οικονομικός, Προϊσταμένη του Τμήματος Α’ Διοικητικού της Δ/νσης Δ. Ε. Θεσπρωτίας.

Η θητεία των μελών του Συμβουλίου ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2019 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2020.