ΠΥΣΔΕ Ν.Θεσπρωτίας

Ανασυγκροτούμε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε) Θεσπρωτίας, ως εξής:

Ορίζουμε:

Α.

  1. Πρόεδρο του Συμβουλίου τον κ. Μητσιώνη Βασίλειο του Κωνσταντίνου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ86, Δ/ντή της Δ/νσης Δ.Ε. Θεσπρωτίας, με αναπληρωτή του τον κ. Πασχοδήμα Γεώργιο του Θεοδώρου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής και Προϊστάμενο του Τμήματος Ε΄ Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας.
  2. Τακτικό μέλος και Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου την κ. Γκότοβου Δήμητρα του Ιωάννη, εκπ/κό κλάδου ΠΕ86, Διευθύντρια του ΓΕΛ Φιλιατών, με αναπληρώτριά της την κ. Δεβλέτογλου Μαριάνα του Νικολάου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ06, Διευθύντρια του Εσπερινού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας.
  3. Τακτικό μέλος του Συμβουλίου τον κ. Σιούτη Λάμπρο του Κωνσταντίνου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ 01, Διευθυντή του Γ/σίου Πλαταριάς, με αναπληρωτή του τον κ. Κοσιώρη Ευάγγελο του Σταύρου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ84, με οργανική θέση στο 1ο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας.
  4. Τακτικό μέλος του Συμβουλίου την κ. Τσιάτσιου Ιλιάνα του Ιωάννη, εκπ/κό κλάδου ΠΕ86, του 1ου ΕΠΑΛ Φιλιατών, με αναπληρωτή της τον κ. Αρβανίτη Ιωάννη του Ευαγγέλου, Διευθυντή του 2ου Γ/σίου Ηγουμενίτσας.
  5. Τακτικό μέλος του Συμβουλίου την κ. Κοτσώνη Αλεξάνδρα του Μιχαήλ, εκπ/κό κλάδου ΠΕ02, του 1ου ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, με αναπληρωτή της τον κ. Παπαδόπουλο Παναγιώτη του Χρήστου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ86, του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας.

            Β. Γραμματέα του Συμβουλίου ορίζουμε τον κ. Γρηγορίου Σπυρίδωνα του Μιχαήλ, κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, Προϊσταμένου του Τμήματος Γ’ Προσωπικού της Δ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας, με αναπληρώτριά του την κ. Σακαρέλη Ελπινίκη του Θεοδώρου, κλάδου ΠΕ Διοικητικός – Οικονομικός, Προϊσταμένη του Τμήματος Α’ Διοικητικού της Δ. Δ.Ε. Θεσπρωτίας.

Η θητεία των ως άνω τακτικών και αναπληρωματικών μελών του συμβουλίου λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2022.