ΠΥΣΔΕ Ν.Θεσπρωτίας

Συγκροτούμε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε) Θεσπρωτίας, ως εξής:

Ορίζουμε:

Α.

  1. Πρόεδρο του Συμβουλίου τον κ. Μητσιώνη Βασίλειο του Κωνσταντίνου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ86, Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, με αναπληρωτή του τον κ. Πασχοδήμα Γεώργιο του Θεοδώρου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής και Προϊστάμενο του Τμήματος Ε΄ Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας.
  2. Τακτικό μέλος και Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου την κ. Δεβλέτογλου Μαριάνα του Νικολάου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ06 του Εσπερινού ΓΕΛ Ηγουμενίτσας και Διευθύντρια του Εσπερινού Γ/σίου Ηγουμενίτσας, με αναπληρώτριά της την κ. Γκότοβου Δήμητρα του Ιωάννη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ86 του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας και Διευθύντρια του ΓΕΛ Φιλιατών.
  3. Τακτικό μέλος του Συμβουλίου τον κ. Κοσιώρη Ευάγγελο του Σταύρου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ84 του 1ου ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας και Διευθυντή του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, με αναπληρωτή του τον κ. Αρβανίτη Ιωάννη του Ευαγγέλου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ01 του 1ου Γ/σίου Ηγουμενίτσας και Διευθυντή του 2ου Γ/σίου Ηγουμενίτσας.
  4. Τακτικό αιρετό μέλος του Συμβουλίου τον κ. Καραπάνο Ευάγγελο του Γεωργίου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ04.01 του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας, με αναπληρωτή του τον κ. Βασιλειάδη Γεώργιο του Σπυρίδωνα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ03 του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας.
  5. Τακτικό αιρετό μέλος του Συμβουλίου τον κ. Γεωργίου Ιωάννη του Χαρίση, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ03 του Γ/σίου Νέας Σελεύκειας και Διευθυντή του Μουσικού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας, με αναπληρώτριά του την κ. Τσιάτσου Ιλιάνα του Ιωάννη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ86 του ΕΠΑΛ Φιλιατών, με απόσπαση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηγουμενίτσας.

Β. Γραμματέα του Συμβουλίου ορίζουμε τον κ. Γρηγορίου Σπυρίδωνα του Μιχαήλ, διοικητικό υπάλληλο κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, Προϊστάμενο του Τμήματος Γ’ Προσωπικού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, με αναπληρώτριά του την κ. Σακαρέλη Ελπινίκη του Θεοδώρου, διοικητικό υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικός – Οικονομικός, Προϊσταμένη του Τμήματος Α’ Διοικητικού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας..

Η θητεία των ως άνω τακτικών και αναπληρωματικών μελών του συμβουλίου λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2024.