ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ-ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
ΗΜΕΡΕΣ: ΛΟΓΩ COVID-19 ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  (26510 - 83989 / 83891)      ΩΡΕΣ: 09:00 π.μ. - 12:00 μ.μ.          ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

ΠΥΣΔΕ Ν. Άρτας

Ανασυγκροτούμε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε) Άρτας, ως εξής:

Ορίζουμε: Α.

  1. Πρόεδρο του Συμβουλίου την κ. Χαμπηλομάτη – Αθανασέλου Παρασκευή του Ηλία, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, με αναπληρωτή της τον κ. Ζαχαρέλο Ιωάννη του Ευστρατίου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ03 και Προϊστάμενο του Τμήματος Ε΄ Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας.
  2. Τακτικό μέλος και Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου την κ. Μπόνιου Αικατερίνη του Χρυσοστόμου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ02, με οργανική θέση στο 2ο ΓΕΛ Άρτας, με αναπληρώτριά της την κ. Ζιώρη Ανθούλα του Αχιλλέα, εκπ/κό κλάδου ΠΕ02, Δ/ντρια του Μουσικού Σχολείου Άρτας.
  3. Τακτικό μέλος του Συμβουλίου τον κ. Γιούργα Γεώργιο του Άγγελου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ11, Διευθυντή του ΓΕΛ Ανέζας, με αναπληρωτή του τον κ. Καψάλα Νικόλαο του Ιωάννη, εκπ/κό κλάδου ΠΕ04.01, Δ/ντή του 2ου ΓΕΛ Άρτας.
  4. Τακτικό μέλος του Συμβουλίου τον κ. Καραμπά Ευάγγελο του Δημητρίου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ01, Διευθυντή του Εσπερινού ΓΕΛ Άρτας, με αναπληρωτή του τον κ. Μπελή Νικόλαο του Δημητρίου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, Διευθυντή του Ημερήσιου ΓΕΛ Δήμου Νικολάου Σκουφά – ΓΕΛ Νεοχωρίου.
  5. Τακτικό μέλος του Συμβουλίου τον κ. Φερεντίνο Χρήστο του Ιωάννη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ01, Διευθυντή του 2ου Γ/σίου Άρτας, με αναπληρώτριά του την κ. Γάτα Σταυρούλα του Γεωργίου, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, Διευθύντρια του 1ου Ημερήσιου Γ/σίου Άρτας.

Β. Γραμματέα του Συμβουλίου ορίζουμε την κ. Δώδου Σοφία του Γεωργίου, υπάλληλο κλάδου ΠΕ-Διοικητικού με βαθμό Α΄, της Δ.Δ.Ε. Άρτας, με αναπληρωτή της τον κ. Μπεκρή Γεώργιο του Ευαγγέλου, κλάδου ΠΕ81, αποσπασμένο στη Δ.Δ.Ε. Άρτας.       

Η θητεία των ως άνω τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Συμβουλίου λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2022.