06-06-2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :Μαθητικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής με τίτλο «Σχεδιά-ΖΩΝΤΑΣ για την Ήπειρο και την Αειφορία»

Την Τετάρτη  5 Ιουνίου 2024, σε ειδική εκδήλωση η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης κα Μαρίνα Μπέση  βράβευσε μαθητές-τριες Γυμνασίων - Λυκείων της Ηπείρου που συμμετείχαν στο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής με τίτλο «Σχεδιά-ΖΩΝΤΑΣ για την Ήπειρο και την Αειφορία» για το σχολικό έτος 2023–2024.

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η σύλληψη και ο σχεδιασμός εκ μέρους των μαθητών/τριών ενός σήματος – λογότυπου που θα αντιπροσωπεύει την Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου.

Οι σχολικές μονάδες που συμμετείχαν ήταν το 1ο ΓΕΛ Άρτας, το ΕΝΕΕΓΥΛ Άρτας, το 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας, το Γυμνάσιο Μαργαριτίου Θεσπρωτίας, το Γυμνάσιο Πλαταριάς Θεσπρωτίας, το Γυμνάσιο Πέρδικας Θεσπρωτίας, το Μουσικό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας, το 1ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας, το 2ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας, το Πρότυπο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, το 4ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων, το 7ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων, το 8ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων, το Γυμνάσιο Λογγάδων Ιωαννίνων, το Γυμνάσιο Σταυρακίου Ιωαννίνων, το 1ο ΓΕΛ Μετσόβου Ιωαννίνων και το 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιωαννίνων.

Ανάμεσα στις εξαιρετικές και ευφάνταστες δημιουργίες που κατατέθηκαν, ξεχώρισαν, με βάση την κρίση της ειδικής Επιτροπής που συστάθηκε για τον σκοπό αυτό, τα έργα μαθητών/τριών του 4ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, του 1ου ΓΕΛ Άρτας και του Γυμνασίου Πέρδικας Θεσπρωτίας.

Οι δημιουργοί τους βραβεύτηκαν με ένα tablet, ενώ όλες οι δημιουργίες παρέλαβαν έπαινο για τη συμμετοχή τους. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους και όλες ανεξαιρέτως τους/τις δημιουργούς των έργων καθώς και στους/στις εκπαιδευτικούς για την παρακίνηση και την καθοδήγηση των συμμετεχόντων των παρακάτω σχολικών μονάδων.

 

α

β  γ  δ