ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ-ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΗΜΕΡΕΣ: ΛΟΓΩ COVID-19 ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  (26510 - 83989 / 83891)      ΩΡΕΣ: 09:00 π.μ. - 12:00 μ.μ.          ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

02-06-2021 ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου ευχαριστεί θερμά το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου για το σπουδαίο έργο που επιτελούν καθημερινά για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, εργαζόμενοι σε  δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες,  και για τον άψογο τρόπο οργάνωσης και πραγματοποίησης των εμβολιασμών  κατά  του covid 19, καθώς και τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ηπείρου για την πολύτιμη συνεισφορά τους  στην υγειονομική εποπτεία και λειτουργία των σχολικών Μονάδων.

Ευχαριστεί, επίσης, τα μέλη των τριμελών επιτροπών Συντονισμού Εμβολιασμών των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ηπείρου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Υ.ΠΑΙ.Θ. και εργάστηκαν με μεγάλο ζήλο για τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των εκπαιδευτικών από τις αδιάθετες δόσεις των εμβολίων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε 1148 εκπαιδευτικούς μας να εμβολιαστούν με τη διαδικασία αυτή.

Χάρη στην αγαστή συνεργασία και τον συντονισμένο προγραμματισμό όλων των εμπλεκόμενων,  η εκπαιδευτική κοινότητα θωρακίζεται με γρήγορο ρυθμό.

Με δεδομένο ότι  η πλειονότητα των εκπαιδευτικών  μας έχει εμβολιαστεί, αισιοδοξούμε ότι όλες οι σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς μας θα λειτουργήσουν, κατά την περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων και μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς,  χωρίς προβλήματα και  με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.