ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ: 
ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΓΚΥΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Ή ΝΟΣΗΣΗΣ (ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 6 ΜΗΝΩΝ) Ή  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΜΟΡΙΑΚΟΥ Ή RAPID) COVID-19.ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΒΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΤΟΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΩΝ. ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ.

 ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ-ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
ΗΜΕΡΕΣ: ΛΟΓΩ COVID-19 ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  (26510 - 83989 / 83891)      ΩΡΕΣ: 09:00 π.μ. - 12:00 μ.μ.          ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

14-10-2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου ευχαριστεί θερμά την κα. Φερεντίνου Χαριτωμένη για την απόφασή της να δωρίσει ένα πιάνο στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας.

Η αξιοποίησή  του για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών/τριών του Σχολείου αυτού  καθιστά τη δωρεά της πολύτιμη.

Η  ευγενική προσφορά της είναι άξια επαίνου και μας συγκίνησε ιδιαίτερα. Οποιαδήποτε συνδρομή στο εκπαιδευτικό έργο είναι ευπρόσδεκτη καθώς συμβάλλει στη βελτίωση τόσο των υποδομών όσο και της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Ευχόμαστε το παράδειγμά της να ακολουθήσουν και άλλοι  συμπολίτες μας και η ίδια να είναι πάντα γερή και  να συνεχίσει να  προσφέρει  γενναιόδωρα  χαρά και στήριξη όπου μπορεί.

Ο Περιφερειακός  Διευθυντής

  

Καμπουράκης Κωνσταντίνος